24-25-26 Mei, 10% Extra Stapelkorting!

Bij Lebesque begrijpen we hoe belangrijk het is om je huis een plek te maken waar je je écht thuis voelt. Daarom presenteren we met trots onze speciale stapelkorting! Dit is hét moment om je interieur een make-over te geven, want we hebben ons aanbod volledig vernieuwd en bieden nu een unieke kortingsactie aan.

Wanneer en Waar?

Deze fantastische kortingsactie vindt plaats van 24 tot en met 26 mei. Je bent van harte welkom bij onze winkel aan de Collse Heide 62 in Nuenen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze stapelkorting bij Lebesque kun je profiteren van extra korting op een breed scala aan meubelen en accessoires. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

  • Banken: Van tweezitters en driezitters tot hoekbanken, allemaal beschikbaar in de meest gangbare kleuren en stijlen. Of je nu een modern, klassiek of eigentijds interieur hebt, we hebben de perfecte bank voor jou.
  • Tapijten: In allerlei maten en stijlen, van klein tot extra groot. Een nieuw tapijt kan de sfeer van je woonkamer compleet veranderen, en met onze kortingen is dit het perfecte moment om te investeren.
  • Bijzettafels, Verlichting en Accessoires: Maak je interieur compleet met onze stijlvolle bijzettafels, sfeervolle verlichting en unieke accessoires. Alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken, vind je bij Lebesque.

Waarom naar Lebesque komen?

Niet alleen kun je profiteren van onze prachtige kortingen op het volledige aanbod in ons magazijn, maar ook in onze complete showroom. En met onze stapelkorting krijg je 10% extra korting op het tweede item dat je koopt. Let op: de 10% extra korting geldt op het goedkoopste item.

Mis het niet!

Dit is een unieke kans om je huis te verfraaien met kwalitatief hoogwaardige meubels en accessoires tegen een nog betere prijs. Kom langs tijdens ons stapelkorting-weekend en ontdek de geweldige deals en het uitgebreide assortiment dat we te bieden hebben.

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen aan de Collse Heide 62 in Nuenen. Tot dan!

Lebesque - Voor alles in huis, met extra korting op je tweede item!

Volg ons op sociale media voor meer updates en sneak peeks van de producten die in de aanbieding zijn.

Terug naar blog