Team

Marcel Lebesque

Mijn naam is Marcel Lebesque, 3e generatie directeur/eigenaar/manus van alles van Lebesque.

Inmiddels 62 jaar, vader van dochter Layla en zoon Thymo en nu zelfs kleindochter Maya. Leef heel happy samen met mijn super lieve vriendin Ghislaine.

Ik ben vanaf juli 1980 werkzaam binnen het bedrijf. Vanuit mijn familie is het min of meer met de paplepel ingegoten, maar ik had al heel vroeg interesse in interieurarchitectuur en alles wat met bedrijfsvoering te maken heeft.

Naast de passie voor het vak, wat veruit de meeste tijd inneemt, ben ik als gezelligheidsdier graag onder de mensen. Ik luister naar allerlei soorten muziek en geniet van vele cultuuruitingen - variërend van bezoeken aan musea, concerten, theater en festivals - wat ik graag combineer met bezoeken aan bijzondere reisbestemmingen waar ook de natuur centraal kan staan. Kortom zeer breed geïnteresseerd.

Zoals voor vele behoort ook gastronomie tot mijn absolute hobby’s! Ik kook graag.. ook gewoon doordeweeks samen met mijn superkok Ghislaine. Enige nadeel hieraan zijn de onvermijdelijke extra kilo’s 😜🤪

Martin

Ik ben Martin en werkzaam als verkoopadviseur. Mijn collega’s noemen mij ook wel “onze vliegende kiep”! Ze zeggen niemand te kennen die zoveel mensen kent, zó servicegericht is en zo van hot naar her vliegt voor de klant als ik. 

In mijn vrije tijd ben ik een echte levensgenieter, uit eten, uitgaan maar vooral reizen zijn dingen waar ik graag veel tijd aan besteed. 

Na mijn studie ben ik gestart in de kledingbranche, waarna ik zo'n 17 jaar geleden ben beland in de meubelbranche, waarin ik mijn echte passie heb gevonden. Ik adviseer klanten heel graag. Ik denk dat mijn kracht ligt in het snel schakelen wanneer iemand iets wel of niet mooi vindt. Daarnaast hou ik ook zeker van plezier maken op de werkvloer en voor een lolletje ben ik altijd wel in. Het lijkt mij prettig met u kennis te maken!

Esther

“Essie” is een van mijn vele roepnamen. Ik ben moeder van een zoontje en rijd 4 dagen in de week van het mooie Den Bosch naar Nuenen! 

Inmiddels ben ik alweer heel wat jaren werkzaam bij Lebesque en ondertussen een stukje meubilair geworden. Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van klantencontact, schetsen, ontwerpen, inkopen, styling van de showroom tot het sjouwwerk in het magazijn.


Ik vind mensen leuk, wie ben je, wat zijn je interesses en wat houd je bezig in het leven. Daar richt ik mij dan ook op in mijn ontwerpen en daarnaast geef ik mijn eigen kennis door aan onze stagiaires die ik mag opleiden.

Melanie

Leuk kennis te maken! Ik ben “onze Mel”, binnen het bedrijf bekend als “de regelkees” en moeder van twee prachtige dochters. 

Ik ben een echt mensenmens en geniet in mijn vrije tijd volop van mijn gezin, familie en breng de avonden graag door met vrienden. Hierbij trek ik graag een item uit onze extreem grote bordspellen collectie uit de kast. Verder uit ik mijn creativiteit in tekenen en schilderen.

Na mijn studie Pedagogiek heb ik een carrièreswitch gemaakt. Zo ben ik als stagiaire begonnen bij Lebesque en inmiddels alweer een aantal jaar werkzaam binnen het bedrijf. Ik draai mijn hand er niet voor om, als er achter de schermen een hoop geregeld moet worden. Echter ben ik ook regelmatig voor de schermen te vinden en tref ik u graag tijdens klantcontact, het ontwerpen met sketch-up of het stylen van de showroom.